Wat is Yankee Doodle?

Yankee Doodle is een kindvriendelijk familierestaurant. Bij ons eet u in typisch Amerikaanse sfeer en wordt uit eten gaan een belevenis voor het hele gezin. Al meer dan 20 jaar zijn wij het het Food & Fun restaurant van Noord-Nederland. Inmiddels hebben wij 3 vestigingen. In Assen, Emmen en een kleine broertje in Groningen. In Assen en Emmen zijn wij van woensdag t/m zondag geopend. In Groningen is ons restaurant op vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Onze Yankee Doodle Restaurants zijn uitermate geschikt om met vrienden en/of families leuke uitjes en arrangementen te organiseren zoals: VR Fun Diners, Pubquizzen en  speciale Biosdeals.  Sinds kort organiseren wij ook unieke Kinderfeestjes.Regelmatig organiseren wij leuke thema-avonden zoals een Magic Night, Halloween, Valentijn, Frozen-weekend, Minons-weekend en nog veel meer!

Yankee Doodle al meer dan 20 jaar een begrip

Meer dan 20 jaar geleden begon Yankee Doodle met het All-you-can-eat concept. Toen Yankee Doodle hiermee begon, bestond dit praktisch niet in Nederland. Zeker niet met een live grill waar gasten zagen hoe het vlees voor hun ogen werd bereid. Vele restaurants volgden, maar Yankee blijft het kindvriendelijk Amerikaans Fun Restaurant.

In 2015 het restaurant verkocht en sindsdien een echt Noord-Nederlands familiebedrijf geworden. De complete familie werkt met het personeel (dat ook als familie wordt beschouwd) vol trots in het bedrijf. We hebben kleine veranderingen doorgevoerd op het gebied van service en kwaliteit. Ook hebben we Escaperooms en Fundiners toegevoegd zodat het kopje ‘fun’ een extra dimensie kreeg.

Sinds 2020 overgestapt op tablets

Wij zijn geen buffetrestaurant meer. Door het coronavirus hebben wij besloten om over te stappen op tablets. Via de tablet kun je een bestelling doorgeven en deze wordt door onze bediening bij je aan tafel gebracht. Op de tablets staan meer dan 100 verschillende gerechten. Er is dus voldoende keuze voor iedereen. Alle tafels hebben hun eigen buffertafel. Dit is een extra tafel waarop geserveerd en afgeruimd wordt. Gasten betalen een vast bedrag per persoon en kunnen onbeperkt eten. De arrangementen duren twee uur en indien mogelijk is er de optie om op de avond zelf een half uur bij te boeken. Dat betekent automatisch meer service, nog meer tafelbelevenis, geen wachtrijen en meer Yankee Doodle.