Wat is Yankee Doodle?

Yankee Doodle is een kindvriendelijk familierestaurant. Bij ons eet u in typisch Amerikaanse sfeer en wordt uit eten gaan een belevenis voor het hele gezin. Onze live grill is het centrum van het buffet. Hier worden à la minute heerlijke gerechten gegrild. Onze restaurants zijn ook uitermate geschikt om met vrienden en/of families leuke uitjes en arrangementen te organiseren zoals: BowlenPaintball of Escaperooms.  Sinds kort organiseren wij ook unieke Kinderfeestjes.

“YANKEE DOODLE IS SUPER LEUK EN SUPER LEKKER”

Regelmatig organiseren wij leuke thema-avonden zoals een Magic Night, Halloween, Valentijn, Frozen-weekend, Minons-weekend en nog veel meer! U mag net zo vaak langs het buffet als u wilt. Er is voor ieder wat wils en de koks grillen en bereiden à la minute uw vlees, vis en vegetarische gerechten.

20 Jaar Yankee Doodle Assen !!

In 2019 bestaan wij in Assen 20 jaar! Toen Yankee Doodle met het all-you-can-eat-concept begon bestond dit praktisch niet in Nederland. Zeker niet met een live grill waar gasten zagen hoe het vlees voor hun ogen werd bereid. Vele restaurants volgden, maar Yankee blijft het kindvriendelijk Amerikaans Fun Restaurant.

In 2015 het restaurant verkocht en sindsdien een echt Noord-Nederlands familiebedrijf geworden. De complete familie werkt met het personeel (dat ook als familie wordt beschouwd) vol trots in het bedrijf.

We hebben kleine veranderingen doorgevoerd op het gebied van service en kwaliteit. Ook hebben we Escaperooms toegevoegd zodat het kopje ‘fun’ een extra dimensie kreeg.

We gaan het 20-jarig bestaan natuurlijk groots vieren met mooie acties en aanbiedingen. Like onze Facebookpagina en schrijft u op onze website in voor onze nieuwsbrief !

Yankee Doodle Assen 20 jaar