? Valentijnsdiner bij Yankee Doodle Assen! ?
Op zoek naar een origineel valentijnscadeau? Boek dan een Valentijnsdiner bij Yankee Doodle Assen. Natuurlijk is ons restaurant ook helemaal aangekleed in romantische sferen. Het perfecte avondje uit voor haar, maar zeker ook voor hem! 2,5 uur romantisch dineren en dat voor maar €50,- per stel!

Valentijnsdiner voor twee!

? Liefde gaat door de maag! Tag daarom je lover en reserveer jullie tafel voor het Valentijnsdiner! ? Het perfecte avondje uit voor haar, maar zeker ook voor hem! ?
2,5 uur onbeperkt dineren inclusief softdrinks voor maar €50,- per stel! Onder de bezoekers van deze avond verloten wij een gratis diner voor twee! Reserveer jullie tafel hieronder.

Natuurlijk zijn de kids ook van harte welkom en zijn er deze avond Nanny’s aanwezig in onze kidsclub. Het thema deze avond is: Piraten!
Kinderen t/m 12 jaar: €2,10 per levensjaar, inclusief drankjes. Onze gastheren, Laurel & Hardy, staan al klaar om jullie hartelijk te verwelkomen deze avond.

Let op: Deze actie is alleen geldig op vrijdag 14 februari 2020 en niet te combineren met andere acties en/of kortingen. Vol = vol!

De gastheren van het Valentijnsdiner

Laurel And Hardy Valentijnsdiner