OP DIT MOMENT ZIJN WIJ NOG GESLOTEN. WIJ OPENEN BINNENKORT ONZE DEUREN. RESERVEREN VOOR YANKEE DOODLE GRONINGEN IS NOG NIET MOGELIJK! ALLEEN VOOR ONZE VESTIGING IN ASSEN. 

Reserveren bij Yankee Doodle is verplicht! Dit geldt voor al onze vestigingen. Acties en kortingen zijn bij Yankee Doodle Restaurants nooit te combineren.
Gelieve bij de reservering aan te geven of het om 1 gezin of een andere samenstelling gaat. Dit i.v.m. de grote van de tafels. Indien er geen ruimte is voor het hele gezelschap wordt dit uiteraard z.s.m. medegedeeld.

Het kan een paar seconden duren voordat het systeem laadt, bedankt voor uw geduld.

Ook kun je bij ons voor grote groepen reserveren. Daarnaast kunnen wij in samenwerking met Kinepolis diverse congressen, seminars, voorstellingen en presentaties verzorgen. Van complete teambuilding dagen met lunch en diner, maar ook koffie met iets lekkers voor recepties. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Telefoonnummer:  0682167313
Online:

Wij zitten gevestigd naast de Kinepolis. Volg de borden “Kinepolis / Bioscoop” voor een parkeerplek zo dicht mogelijk bij het restaurant. Parkeerzone West 1 of 2.