Pasen vieren bij Yankee Doodle Assen

Paasbrunch met de hele familie? Eerste paasdag (12 april 2020) geniet je bij Yankee Doodle Assen voor een vaste prijs, onbeperkt van onze heerlijke paasgerechten met extra diverse paasspecials. Vanaf 12:00 uur is de paasbrunch geopend, maar ook ’s avond ben je van harte welkom voor een diner!

Tweede paasdag (13 april 2020) zijn wij ook geopend, niet vanaf 12:00 uur voor een paasbrunch, maar vanaf 16:00 uur voor een diner.

En het leuke is, reserveer jij voor één van deze paasdagen een tafel? Dan maak je kans om je tafel terug te winnen! Reserveer HIER jullie tafel!

Telefonisch reserveren Online reserveren

Paasbrunch & paasdiner

Eerste paasdag geniet je vanaf 12:00 uur bij ons! De hele dag serveren wij onze complete gerechten met extra diverse lekkere paasspecials. Zo serveren wij tijdens de paasbrunch naast ons all American diner-gerechten ook een extra uitgebreide broodjes en soepenkeuze. Ook ’s avond kun je reserveren voor ons paasdiner. Natuurlijk begint traditioneel de paasbelevenis bij ons aan tafel met het altijd leuke “Eitje Tik”. Wie gaat er aan jullie tafel winnen?

 

Prijzen eerste paasdag:

All American Easter Brunch (tot 14.00 uur aan tafel) €25.95 p.p.

All American Easter Diner-keuze (vanaf 15.00 uur aan tafel) €31.75 p.p.

De kids betalen zoals altijd €2.10 per levensjaar.

De arrangementen zijn 2,5 uur en inclusief alle alcoholvrije dranken.

Tweede paasdag zijn wij ’s avond geopend (vanaf 16:00 uur) voor een paasdiner. Net als op eerste paasdag zijn onze gerechten aangevuld met diverse paasspecial en maak je kans om jullie gereserveerde tafel terug te winnen! Reserveer HIER alvast jullie tafel. Natuurlijk kun je beide dagen ook ervoor kiezen om een Escape Rooms bij te boeken voor €16,- p.p. We adviseren om vroegtijdig of telefonisch te reserveren hiervoor want vol = vol.

 

Prijzen tweede paasdag:

All American Easter Diner-keuze (vanaf 16:00 uur aan tafel) €31.75 p.p.

De kids betalen zoals altijd €2.10 per levensjaar.

De arrangementen zijn 2,5 uur en inclusief alle alcoholvrije dranken.