Mexicaans uit eten in de Streetfoodcorner van Yankee Doodle Assen!

Geniet in ons Amerikaans buffetrestaurant van de traditionele Mexicaanse keuken. In onze streetfoodcorner geniet je de hele avond onbeperkt van maar liefst 30 nieuwe gerechten die we à la minute voor je klaarmaken.

Mexicaanse klassiekers

Ons Mexicaanse streetfood is vers, licht en gezond! Proef de soft taco’s, fajita’s of nacho’s met beef barbacoa of pork carnitas en ontdek de guacamole pulp, salsa’s en smaakmakers zoals chipotle en jalapeno relish. In de Streetfoodcorner kun je bestellen wat je wil en zo vaak als jij wil! Onze koks bereiden de verse snacks à la minute voor u klaar en brengen het aan tafel!

Yankee Doodle Amerikaans Familie Restaurant

Streetfood is al jaren een rage in Amerika. Foodtrucks zijn bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Als Amerikaans Familie Restaurant willen wij deze beleving ook meegeven aan onze gasten. Wij zijn altijd op zoek naar een nieuwe Food Experience en met deze Streetfoodcorner vol lekkere fingerfoods en snacks hebben wij een fantastische verbreding van ons aanbod. En weet je wat het mooiste is? Bij Yankee Doodle Assen geniet je 2,5 uur onbeperkt van al dit lekkers inclusief softdrinks. Zo ook van onze Mexicaanse specials. Bekijk hieronder waaruit je allemaal kunt kiezen.

Vegetarisch

Door het invoeren van onze streetfoodcorner is ons aanbod van vegetatische gerechten enorm vergroot. Naast de gerechten die je bij de grill kunt bestellen hebben we wel 10 nieuwe gerechten vanuit de streetfoodcorner.

Diëten en allergieën

Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze restaurants. Bij ons kunt u in de eerste plaats lekker genieten van het uitgebreide buffet, maar ook nog eens veel gezonder eten dan u wellicht denkt. We zijn ook helemaal thuis in de vele diëten en allergieën. Vragen hierover kunt altijd aan stellen onze chef-koks!