Taste It Groningen

OP DIT MOMENT ZIJN WIJ NOG GESLOTEN. WIJ HOPEN BINNENKORT ONZE DEUREN WEER TE KUNNEN OPENEN. RESERVEREN VOOR YANKEE DOODLE GRONINGEN IS NOG NIET MOGELIJK! ALLEEN VOOR ONZE VESTIGINGEN IN EMMEN en ASSEN. 

Het nieuwe Streetfood restaurant van Groningen. Bij Taste It proef je de autenthentieke smaak van Mexicaanse en Amerikaanse streetfood- en grillgerechten. Van burrito’s en patcho’s tot aan Real American Burgers en Spareribs? You have to Taste it! Wij zijn gevestigd aan de Euroborg (naast bioscoop Kinepolis). Je kunt bij ons gerechten bestellen van de kaart of ervoor kiezen om twee uur te genieten van ons All you can Eat arrangement. Het avondje uit helemaal compleet maken? Dit kan met ons Food Festival arrangement!  Twee uur genieten van all you can eat gerechten van onze tablets en daarna naar Bioscoop Kinepolis al vanaf €32.50 p.p. Voor kinderen tot 12 jaar hanteren wij andere prijzen.

Taste iT is een andere formule dan Yankee Doodle Assen:

Bij Taste iT hebben we bijvoorbeeld geen kinderspeelplaats. We hebben bijvoorbeeld wel speciaal bier van de tap. Je kunt jouw avondje uit compleet maken met een bezoek aan de bios (ook in Emmen mogelijk). We zijn een full service restaurant waar alles bij je aan tafel wordt gebracht. We hebben wel een a la carte kaart. We zitten bij de Kinepolis Bioscoop (Boumaboulevard 53 Groningen) en je kunt zo van tafel de bioscoop in.

Gevestigd

We zitten bij de Kinepolis Bioscoop (Boumaboulevard 53 Groningen). Volg vanaf de Euroborg de borden ‘Bioscoop Kinepolis en volg in de parkeergarage de uitgang ‘west 1 OF west 2’.

 

Want to Taste it?

Streetfood

Bij Taste It proef je de autenthentieke smaak van Mexicaanse en Amerikaanse streetfood- en grillgerechten. Van burrito’s en patcho’s tot aan Real American Burgers en Spareribs. Taste It is the Little Brother van de Yankee Doodle formule. De meer dan 21 jaar ervaring in de Latijnse & Amerikaanse keuken proef je daarom ook terug bij ieder gerecht. Naast dat je gerechten van ons menukaart kunt bestellen, kun je er nu ook voor kiezen om twee uur te genieten van ons All you can Eat arrangement.

Op onze tablets heb je de keuze uit meer dan 100 verschillende gerechten. Jouw bestelling ophalen? Niet nodig! Wij komen alle gerechten (inclusief drinken) bij je aan tafel brengen! Jullie avond helemaal compleet maken? Ga dan voor ons Food Festival arrangement. Al vanaf €32.50 p.p. kun je twee uur lang onbeperkt eten vanaf onze tablets en de avond afsluiten met een bezoek aan Bioscoop Kinepolis. Tijdens thuiswedstrijden van FC Groningen zijn wij gewoon geopend, maar serveren wij een ander menu.  You have to Taste it!

Acties