Escaperoom Fun Diner

Een escaperoom is een kamer waarin je met een aantal vrienden, collega’s of familie je laat opsluiten en dan binnen 60 minuten moet ontsnappen door middel van puzzels en opdrachten op te lossen. De puzzels en opdrachten leiden vaak naar tips, sleutels of code’s. Teamwork is hierbij essentieel. Alleen wanneer jullie als team goed samenwerken, zullen jullie binnen 60 minuten ontsnappen. Niet alleen heel leuk om te doen, maar ook goed voor de teambuilding!

Het Escaperoom Fun Diner is het perfecte avondje uit met vrienden, familie, collega’s of kennisen. Doordat de escaperooms bij ons in het restaurant zitten, kun je bij ons escapen en daarna (of vooraf) met z’n allen dineren. Klik hier om al onze escaperooms te bekijken.

 

Lukt het jullie om uit één van onze escaperooms te ontsnappen? Jullie hebben hier 60 minuten de tijd voor. Escaperooms zijn uitermate geschikt voor sportteams, vriendengroepen en collega’s om de teambuilding te testen. Het Fun Diner kan er als volgt uit zien:

  • Aankomst en start dinerbuffet.
  • Verdelen in groepen en escape rooms spelen. (max 5 personen per kamer)
  • Dessertbuffet, koffie ed.
  • Einde fun-diner.

Dit 3,5 uur durend fun-diner inclusief alle softdrinks kost doordeweeks (woensdag & donderdag) €43,50 p.p. en in het weekend (vrijdag, zaterdag & zondag) €47.75 p.p. Tijdens de vakanties (Noord) kun je dit Fun Diner ook op maandag en dinsdag reserveren voor €43,50 p.p.

Escaperoom bedrijfsuitje bij Yankee Doodle

Meer Fun Diners