Escaperoom Fun Diner

Een escaperoom is een kamer waarin je met een aantal vrienden, collega’s of familie je laat opsluiten en dan binnen 60 minuten moet ontsnappen door middel van puzzels en opdrachten op te lossen. De puzzels en opdrachten leiden vaak naar tips, sleutels of code’s. Teamwork is hierbij essentieel. Alleen wanneer jullie als team goed samenwerken, zullen jullie binnen 60 minuten ontsnappen. Niet alleen heel leuk om te doen, maar ook goed voor de teambuilding!

Het Escaperoom Fun Diner is het perfecte avondje uit met vrienden, familie, collega’s of kennisen. Doordat de escaperooms bij ons in het restaurant zitten, kun je bij ons escapen en daarna (of vooraf) met z’n allen dineren. Klik hier om al onze escaperooms te bekijken.

 

Lukt het jullie om uit één van onze escaperooms te ontsnappen? Jullie hebben hier 60 minuten de tijd voor. Escaperooms zijn uitermate geschikt voor sportteams, vriendengroepen en collega’s om de teambuilding te testen. Het Fun Diner kan er als volgt uit zien:

  • Aankomst en start diner.
  • Verdelen in groepen en escape rooms spelen. (max 5 personen per kamer)
  • Einde fun-diner.

Dit 3 uur durend fun-diner inclusief 3 softdrinks kost doordeweeks (woensdag & donderdag) €43,50 p.p. en in het weekend (vrijdag, zaterdag & zondag) €47.75 p.p. Tijdens de vakanties (Noord) kun je dit Fun Diner ook op maandag en dinsdag reserveren voor €43,50 p.p.

Escaperoom bedrijfsuitje bij Yankee Doodle
Kids Escaperoom

Escape Room kinderfeestje

Kinderfeestje vieren in Assen? Ben jij binnenkort jarig? Vier dan je verjaardag bij Food en Fun Restaurant Yankee Doodle. Je kinderfeestje bij ons vieren is nooit saai. Onze Kids Escape Room is uniek in Noord-Nederland! Kinderen krijgen in deze Escape Room de opdracht om de schat te stelen uit de schatkamer van slot Doedelstein. Helaas heeft Baron Jan Doedel hen betrapt! De Baron heeft de politie gebeld en de kinderen krijgen 60 minuten de tijd om de schat te vinden en uit Slot Doedelstein te ontsnappen… Ook voor volwassenen is deze Escape Room erg leuk om te doen. Gaat het jullie lukken om in 60 minuten te ontsnappen?

Meer Fun Diners