Restaurant Emmen

Op zoek naar een restaurant in Emmen? Yankee Doodle Emmen is het Food & Fun restaurant van Emmen. In ons restaurant kun je twee uur onbeperkt eten voor een vaste prijs. Leuk om te doen met familie, vrienden of collega’s. Ons restaurant is aangekleed in Amerikaanse sferen en je kunt op onze tablets kiezen uit meer dan 110 verschillende gerechten die we bij je aan tafel komen bezorgen. Wij zijn gevestigd naast Bioscoop Kinepolis en zitten op loopafstand verwijderd van Wildlands. Daarnaast hebben wij ook een vestiging in Assen en in Groningen.

Food & Fun Restaurant Emmen

Yankee Doodle is het Food & Fun restaurant van Emmen. In ons Amerikaanse Tablet Fun restaurant kun je twee uur onbeperkt eten vanaf €26.50 p.p. Voor kinderen (tot 12 jaar) rekenen wij een gereduceerd tarief. Je bestelt gemakkelijk je gerechten vanaf onze tablets. Op de tablets staan meer dan 110 verschillende gerechten waar je uit kunt kiezen. Daarnaast hebben wij verschillende combideals met Bioscoop Kinepolis. Hiermee kun je bij ons dineren en na afloop naar de film. Of vice versa natuurlijk. Zo maak je jullie avondje uit helemaal compleet.

 

In ons restaurant in Emmen hanteren wij een aantal spelregels, namelijk:

Spelregels

  • Maximaal 2 gerechten per ronde (sidedishes kaart is continu te bestellen)
  • Keuze uit meer dan 100 gerechten.
  • Drankjes en desserts vallen buiten het arrangement.
  • Voor verspilde* gerechten brengen wij € 2,- in rekening.
  • Groepen vanaf 12 personen op aanvraag. Bel of mail voor informatie.
  • Het arrangement duurt 2 uur, verlenging in overleg.
  • Uitgebreide Cocktails, Milkshakes en Dessertkaart.
  • Wil je buiten openingstijden komen met een grotere groep? Bel of mail voor informatie.
  • Kortingen en Acties zijn nooit te combineren.
  • Op speciale dagen of thema-avonden hanteren we andere prijzen.

*verspilling is niet als u een gerecht wil proberen en het bijvoorbeeld niet lekker vindt.

 

All you can eat Restaurant Emmen

Amerikaans thema restaurant Emmen

Yankee Doodle is al meer dan 20 jaar het Food & Fun restaurant van Noord-Nederland. In onze restaurants kun je eten in typisch Amerikaanse thema’s en wordt uit eten gaan ineens een belevenis voor het hele gezin. Op de eerste plaats kun je genieten van de heerlijke uitgebreide keuze in gerechten, maar ook kun je nog eens veel gezonder eten dan je denkt. Wij zijn helemaal thuis in de vele diëten en allergieën. Vragen hierover kun je altijd aan onze koks stellen! Daarbij organiseren wij speciale thema-avonden (zoals een Magic Night en Halloween specials) en kunnen jullie het diner uitbreiden met leuke VR-games en/of Pubquizen aan tafel. Dit noemen wij FUN Diners en hier hebben wij 12 verschillende soorten van.

Lees meer over Yankee Doodle 

Biosdeals in Emmen

Het FUN restaurant van Emmen is gevestigd naast Bioscoop Kinepolis. Samen met de Bioscoop hebben wij een CINEMENU samengesteld. Vanaf €35.00 kun je twee uur lang onbeperkt eten bij Yankee Doodle en de avond compleet maken met een film naar keuze bij Kinepolis (exclusief toeslagen Bios). Naast het Cinemenu hebben wij ook een Movie and more arrangement (te reserveren vanaf 15 personen). Met dit arrangement kunnen jullie naar een film naar keuze, ontvang je daarbij Popcorn en Frisdrank en kunnen jullie na afloop van de film bij ons komen Pubquizen inclusief bitterballen en 5 consumpties (incl. tapbier en wijn). Dit arrangement is tevens uit te breiden naar een Movie and Much More waarbij jullie ook nog twee uur onbeperkt kunnen eten in ons restaurant.

Cinemenu Yankee Doodle Restaurant Emmen

Fun Diners