Halloween Emmen

Wil jij tijdens Halloween in Emmen angstaanjagend lekker genieten? Kom het Halloween weekend vieren op 28, 29 en 30 oktober waarbij je GRATIS een Halloween ontvangstcocktail (ook alcoholvrij mogelijk) geserveerd krijgt. Ons restaurant wordt feestelijk aangekleed in Halloweensferen. Kom jij ook verkleed dineren? Brrrr…. wat lekker!

Halloween = horrorfilms

Boek tijdens het Halloween weekend ons cinemenu om de avond griezelig af te sluiten met een horrorfilm! Met ons cinemenu kun je eerst 2 uur heerlijk onbeperkt bij ons eten en vervolgens de avond sfeervol afsluiten met een (horror)film naar keuze bij Bioscoop Kinepolis.

Wat is Halloween

Halloween is een Amerikaanse feestdag die traditiegetrouw altijd op 31 oktober valt. Op deze dag verkleden kinderen zich en bellen of kloppen als het donker wordt aan bij huizen in de buurt die versierd zijn met pompoenen en lichtjes en roepen trick or treat, waarbij de keuze wordt gegeven tussen slachtoffer van een plagerijtje worden (trick) of iets lekkers (treat, meestal snoep) geven. De bewoners geven de kinderen dan snoepjes. In ons restaurant geven wij geen snoepjes weg. Maar we hebben uiteraard wat lekkers voor je klaarliggen 😀

  • De arrangementen zijn 2 uur en daarna zou je nog naar de film kunnen bij Bioscoop Kinepolis 
  • Wij komen alle gerechten bij je aan tafel langsbrengen 
  • Vooraf reserveren is verstandig. Zo weet je zeker of er plek is. 

Zo ziet Halloween er bij ons uit!

Halloween Emmen. Kom verkleed bij Yankee Doodle
Geniet van extra lekkere Halloween specials
Halloween in Emmen
Halloweenweekend. Kom verkleed en ontvang korting