All You Can Eat in Emmen

Op zoek naar een all you can eat restaurant in Emmen? Bij Yankee Doodle Emmen kun je twee uur lang all you can eat’en voor een vaste prijs. Wij zijn een Amerikaans themarestaurant en op onze tablets heb je de keuze uit meer dan 110 verschillende gerechten. Natuurlijk komen wij dit bij je aan tafel langsbrengen zodat jullie kunnen genieten van een avondje uit. Ons all you can eat restaurant is gevestigd naast Bioscoop Kinepolis en we zijn op loopafstand verwijderd van Wildlands Adventure Zoo. Naast onze all you can eat vestiging in Emmen hebben wij ook een restaurant in Assen en in Groningen.

All you can eat restaurant Emmen

Sinds jaar en dag zijn wij het All You Can Eat restaurant van Noord-Nederland. All you can eat betekent dat bij ons dat je twee uur lang onbeperkt kunt eten vanaf €26.50 p.p. Voor kinderen (tot 12 jaar) rekenen wij een gereduceerd tarief. Gerechten bestel je op onze tablets. Hier staan meer dan 110 verschillende gerechten op. Van vlees tot vis. Maar ook pizza’s, nacho’s, taco’s en andere typisch Amerikaanse streetfood gerechten. Om jullie avond helemaal compleet te maken hebben wij ook combideals met Bioscoop Kinepolis. Zo kun je bij ons twee uur lang genieten van ons all you can eat aanbod en daarna de avond afsluiten met film naar keuze bij Bioscoop Kinepolis.

 

In ons all you can eat restaurant in Emmen hanteren wij een aantal spelregels, namelijk:

Spelregels

  • Maximaal 2 gerechten per ronde (sidedishes kaart is continu te bestellen)
  • Keuze uit meer dan 100 gerechten.
  • Drankjes en desserts vallen buiten het arrangement.
  • Voor verspilde* gerechten brengen wij € 2,- in rekening.
  • Groepen vanaf 12 personen op aanvraag. Bel of mail voor informatie.
  • Het arrangement duurt 2 uur, verlenging in overleg.
  • Uitgebreide Cocktails, Milkshakes en Dessertkaart.
  • Wil je buiten openingstijden komen met een grotere groep? Bel of mail voor informatie.
  • Kortingen en Acties zijn nooit te combineren.
  • Op speciale dagen of thema-avonden hanteren we andere prijzen.

*verspilling is niet als u een gerecht wil proberen en het bijvoorbeeld niet lekker vindt.

 

All you can eat Emmen restaurant

Het Amerikaans thema restaurant van Emmen

Yankee Doodle is al meer dan 20 jaar het Food & Fun restaurant van Noord-Nederland. In onze restaurants kun je eten in typisch Amerikaanse thema’s en wordt uit eten gaan ineens een belevenis voor het hele gezin. Op de eerste plaats kun je genieten van de heerlijke uitgebreide keuze in gerechten, maar ook kun je nog eens veel gezonder eten dan je denkt. Wij zijn helemaal thuis in de vele diëten en allergieën. Vragen hierover kun je altijd aan onze koks stellen! Daarbij organiseren wij speciale thema-avonden (zoals een Magic Night en Halloween specials) en kunnen jullie het diner uitbreiden met leuke VR-games en/of Pubquizen aan tafel. Dit noemen wij FUN Diners en hier hebben wij 12 verschillende soorten van.

Lees meer over Yankee Doodle 

Biosdeals in Emmen

Het all you can eat restaurant van Emmen is gevestigd naast Bioscoop Kinepolis. Samen met de Bioscoop hebben wij een CINEMENU samengesteld. Vanaf €35.00 kun je twee uur lang onbeperkt eten bij Yankee Doodle en de avond compleet maken met een film naar keuze bij Kinepolis (exclusief toeslagen Bios). Naast het Cinemenu hebben wij ook een Movie and more arrangement (te reserveren vanaf 15 personen). Met dit arrangement kunnen jullie naar een film naar keuze, ontvang je daarbij Popcorn en Frisdrank en kunnen jullie na afloop van de film bij ons komen Pubquizen inclusief bitterballen en 5 consumpties (incl. tapbier en wijn). Dit arrangement is tevens uit te breiden naar een Movie and Much More waarbij jullie ook nog twee uur onbeperkt kunnen eten in ons restaurant.

All you can eat biosdeal Emmen

Fun Diners