Nieuw in Emmen!

All You Can Eat met de hele familie. Onbeperkt eten voor een vaste prijs. Het Amerikaanse Tablet Fun Restaurant van Emmen. Naast Bioscoop Kinepolis en op loopafstand van Wildlands.

All You Can Eat!

Het Food & Fun restaurant van Emmen. Wij zijn gevestigd naast Bioscoop Kinepolis en zitten op loopafstand van Wildlands Adventure Zoo Emmen. In ons Amerikaanse Tablet Fun restaurant kun je twee uur onbeperkt eten vanaf €24,50 p.p. Je bestelt gemakkelijk je gerechten vanaf onze tablets. Onze bediening brengt jouw gekozen gerechten aan tafel. In het restaurant hanteren wij een ruime opstelling. Zo kan er voldoende afstand gehouden worden van elkaar. In ons restaurant kun je genieten van verschillende Latijns-Amerikaanse thema’s als Las Vegas, Tennessee, New York, Hollywood en Mexico. Ook kun je het diner leuker maken met onze Fun-diners. Zo kun je dineren en VR-games spelen aan tafel en of met een groepje komen pubquizen. Ook gaan wij speciale thema avonden organiseren.

 

 • Spelregels

  • Maximaal 2 gerechten per ronde (sidedishes kaart is continu te bestellen)
  • Keuze uit meer dan 100 gerechten.
  • Drankjes en desserts vallen buiten het arrangement.
  • Voor verspilde* gerechten brengen wij € 2,- in rekening.
  • Groepen vanaf 12 personen op aanvraag. Bel of mail voor informatie.
  • Het arrangement duurt 2 uur, verlenging in overleg.
  • Uitgebreide Cocktails, Milkshakes en Dessertkaart.
  • Wil je buiten openingstijden komen met een grotere groep? Bel of mail voor informatie.
  • Reserveren is verplicht!!
  • Kortingen en Acties zijn nooit te combineren.
  • Op speciale dagen of thema-avonden hanteren we andere prijzen.

*verspilling is niet als u een gerecht wil proberen en het bijvoorbeeld niet lekker vindt.

 

Over Yankee Doodle

Yankee Doodle is al meer dan 20 jaar het Food & Fun restaurant van Noord-Nederland. In onze restaurants kun je eten in typisch Amerikaanse thema’s en wordt uit eten gaan ineens een belevenis voor het hele gezin. Op de eerste plaats kun je genieten van de heerlijke uitgebreide keuze in gerechten, maar ook kun je nog eens veel gezonder eten dan je denkt. Wij zijn helemaal thuis in de vele diëten en allergieën. Vragen hierover kun je altijd aan onze koks stellen! Daarbij organiseren wij speciale thema-avonden (zoals een Magic Night en Halloween specials) en kunnen jullie het diner uitbreiden met leuke VR-games en/of Pubquizen aan tafel.

Lees meer over Yankee Doodle 

Biosdeals in Emmen

Yankee Doodle Emmen is gevestigd naast Bioscoop Kinepolis. Samen met de Bioscoop hebben wij een CINEMENU samengesteld. Vanaf €32,50 kun je twee uur lang All You Can Eat genieten bij Yankee Doodle en de avond compleet maken met een film naar keuze bij Kinepolis (exclusief toeslagen Bios). Naast het Cinemenu hebben wij ook een Movie and more arrangement (te reserveren vanaf 15 personen). Met dit arrangement kunnen jullie naar een film naar keuze, ontvang je daarbij Popcorn en Frisdrank en kunnen jullie na afloop van de film bij ons komen Pubquizen inclusief bitterballen en 5 consumpties (incl. tapbier en wijn). Dit arrangement is tevens uit te breiden naar een Movie and Much More waarbij jullie ook nog twee uur onbeperkt kunnen eten in ons restaurant.

Fun Diners