All you can eat met de hele familie. Onbeperkt eten voor een vaste prijs.
Het Amerikaanse kindvriendelijke familierestaurant van Assen.

All You Can Eat!

All you can eat met de hele familie. Yankee Doodle is het kindvriendelijke familierestaurant. Door het coronavirus hebben wij besloten om over te stappen op tablets. Via de tablet kun je een bestelling doorgeven en deze wordt door onze bediening bij je aan tafel gebracht. Op de tablets staan meer dan 100 verschillende gerechten. Er is dus voldoende keuze voor iedereen.

December WinterWonderland

WinterWonderland bij Yankee Doodle. Brunchen en afternoon dineren in magisch Amerikaanse kerstsfeer. 🎄🇺🇸 Op zaterdag kun je genieten van een heerlijk afternoon dinner en op zondag een brunch (extra brunchkaart) of een afternoon dinner.  Met heerlijke en verse gerechten zoals je van ons gewend bent. En het beste is nog, de hele maand december is alles helemaal aangekleed in ‘over the top’ American Christmas Spirit.

Op zaterdag (4, 11 & 18 december) kun je tussen 14 en 15 uur bij ons aanschuiven aan tafel voor de afternoon dinner. Voor €26.50 p.p. kun je 2 uur lang onbeperkt genieten en heb je op onze tablets de keuze uit meer dan 100 verschillende gerechten. Op zondag (5, 12 & 19 december) kun je van 11 tot 13.00 uur aanschuiven en voor slechts €24.50 p.p. genieten van onze Pre Christmas Brunch waarbij je 2 uur onbeperkt kunt eten. Tussen 14 en 15 uur kun je op deze zondagen weer aanschuiven voor de afternoon dinner en geniet je twee uur lang onbeperkt van onze gerechten.

In onze restaurants kun je veilig dineren. Wij volgen de richtlijnen en onze restaurants zijn daar op ingericht. Onze bediening brengt de gerechten aan tafel. Zo kunnen jullie genieten van een zorgeloos middag uit en toch van de feestelijke decembermaand genieten. Bekijk hier alle prijzen en data.

Prijzen Winterwonderland

Zaterdag: Afternoon dinner (4, 11 & 18 december)

Schuif tussen 14.00 en 15.00 uur aan tafel en eet 2 uur lang onbeperkt voor €26.50 p.p.

Zondag: Pre Christmas Brunch (5, 12 & 19 december)

Schuif tussen 11.00 en 13.00 aan tafel en geniet voor slechts €24.50 p.p. van onze Pre Christmas Brunch.

Zondag: Afternoon dinner (5, 12 & 19 december)

Schuif tussen 14.00 en 15.00 uur aan tafel en eet 2 uur lang onbeperkt voor €26.50 p.p.

Let op! Deze actie is niet geldig tijdens de kerstdagen. Vooraf reserveren is verplicht. Je kunt een tafel reserveren door te bellen naar ☎️ 0592- 347256 (Assen) of naar ☎️ 0591-547826 (Emmen) of via www.yankeedoodle.nl

Spelregels

  • Maximaal 2 gerechten per ronde (sidedishes kaart is continu te bestellen)
  • Keuze uit meer dan 100 gerechten.
  • Drankjes en desserts vallen buiten het arrangement.
  • Voor verspilde gerechten brengen wij € 2,- in rekening. *
  • Groepen vanaf 12 personen op aanvraag. Bel of mail voor informatie.
  • Het arrangement duurt 2 uur, verlenging in overleg.
  • Uitgebreide Cocktails, Milkshakes en Dessertkaart.
  • Wil je buiten openingstijden komen met een grotere groep? Bel of mail voor informatie.
  • Reserveren is verplicht!!
  • Kortingen en Acties zijn nooit te combineren.
  • Op speciale dagen of thema-avonden hanteren we andere prijzen.
  • Kortingen, acties, aanbiedingen enz kunnen nooit worden gecombineerd.

*verspilling is niet als u een gerecht wil proberen en het bijvoorbeeld niet lekker vindt.

 

Chef Nico All you can eat Amerikaans Familie Restaurant

Onze chef!

Nico

Nico is één van de oudste Yankee’s. Al meer dan 18 jaar is zijn stralende lach te zien in ons restaurant. Net als Nico, zijn wij altijd bezig met verbeteren. Bij ons kun je op de eerste plaats lekker genieten van de heerlijke uitgebreide keuze in gerechten, maar ook kun je nog eens veel gezonder eten dan je denkt. We zijn helemaal thuis in de vele diëten en allergieën.  Je kunt ons hier gerust je vragen over stellen. Tot snel!

Kidsclub!

Yankee Doodle is het familierestaurant. Onze vestiging in Assen beschikt dan ook over een eigen kidsclub. In Emmen en Groningen is dit niet het geval. Boven in ons restaurant in Assen kunnen kinderen vanaf 4 jaar zelfstandig spelen onder toezicht van onze Nanny’s. Onze Nanny’s zijn geen oppas. Ze zorgen er alleen voor dat kinderen geschminkt (niet tijdens corona) worden en houden een oogje in het zeil.

Fun Diners