All you can eat met de hele familie. Onbeperkt eten voor een vaste prijs.
Het Amerikaanse kindvriendelijke familierestaurant van Assen.

All You Can Eat!

All you can eat met de hele familie. Yankee Doodle is het kindvriendelijke familierestaurant. Door het coronavirus hebben wij besloten om over te stappen op tablets. Via de tablet kun je een bestelling doorgeven en deze wordt door onze bediening bij je aan tafel gebracht. Op de tablets staan meer dan 100 verschillende gerechten. Er is dus voldoende keuze voor iedereen.

Alle tafels hebben hun eigen buffertafel. Dit is een extra tafel waarop geserveerd en afgeruimd wordt. Gasten betalen een vast bedrag per persoon en kunnen twee uur lang onbeperkt eten. De arrangementen duren twee uur en indien mogelijk is er de optie om op de avond zelf een half uur bij te boeken. Dat betekent automatisch meer service, nog meer tafelbelevenis, geen wachtrijen en meer Yankee Doodle.

 

Chef Nico All you can eat Amerikaans Familie Restaurant

Onze chef!

Nico

Nico is één van de oudste Yankee’s. Al meer dan 18 jaar is zijn stralende lach te zien in ons restaurant. Net als Nico, zijn wij altijd bezig met verbeteren. Bij ons kun je op de eerste plaats lekker genieten van de heerlijke uitgebreide keuze in gerechten, maar ook kun je nog eens veel gezonder eten dan je denkt. We zijn helemaal thuis in de vele diëten en allergieën.  Je kunt ons hier gerust je vragen over stellen. Tot snel!

Kidsclub Open!

Ook de Kidsclub is weer geopend! Kinderen vanaf 4 jaar mogen boven in ons restaurant zelfstandig spelen! De kids mogen niet geschminkt worden, er zijn geen Nanny’s aanwezig en ook ouders/begeleiders mogen niet mee naar boven.
Zo kunnen de kinderen tijdens het eten alsnog van tafel om boven te spelen. Wanneer komen jullie weer eens langs? See you at Yankee Doodle! 

Fun Diners