Kerst bij Yankee Doodle

Kerst vieren in magische Amerikaanse kerstsferen?! Dan ben je bij Yankee Doodle aan het juiste adres. Wij maken ‘The most wonderfull time of the year’ helemaal compleet! Overheerlijke kerstspecials,  gezelligheid aan tafel en eten voor een vaste prijs. Traditiegetrouw is er in onze restaurants in Assen en Emmen veel te zien en te beleven voor zowel de kinderen als de ouders en grootouders. De meest gezelligste periode van het jaar vier je dan ook bij Yankee Doodle! 

Let op! Veel tafels voor kerst zijn alweer gereserveerd. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij tijdig te reserveren door te bellen naar 0592 34 72 56 (Assen) of 0591 54 78 26 (Emmen).

Telefonisch reserveren Assen

Telefonisch reserveren Emmen

Kerst

American Family Christmas! Laat je in ons American Fun restaurants betoveren door de magische Amerikaanse kerstsfeer. We pakken weer helemaal uit met onze versiering! Onze restaurants worden de hele maand december weer in ‘over the top American Christmas spirit’ aangekleed. Tijdens de kerstdagen kun je naast onze uitgebreide reguliere kaart op de tablets ook genieten van overheerlijke kerstspecials met luxe kerstgerechten. De arrangementen duren 2 uur en daarna heb je nog de ruimte om nog een dessert, kopje koffie o.i.d. te bestellen.

Tijdens de kerstdagen hanteren wij een aantal verschillende aankomsttijden. De prijzen gedurende de dag(en) hetzelfde. Je eet dus twee uur lang voor een vaste prijs. Bekijk hieronder alle aankomsttijden en prijzen: 

Aankomsttijden Kerstdiner

Middag tijden:
* 12.30 uur * 13.00 uur * 13.30 uur *

Avond tijden:

* 15.30 uur * 16.00 uur * 16.30 uur *
* 18.30 uur * 19.00 uur * 19.30 uur *

Prijzen kerstdiner

Volwassen €31.50 p.p.
Kids 2-5 jaar €9.50 p.p.
Kids 6-8 jaar €18.00 p.p.
Kids 8-11 jaar €23.75 p.p.

Actievoorwaarden kerstdagen

  • We zijn beide kerstdagen geopend. Zowel in Assen als in Emmen. 
  • Het hele restaurant is in Amerikaanse christmas-style.
  • Naast onze gerechten op de tablets ook extra luxe kerstspecials.
  • We serveren alles bij jullie aan tafel.
  • Reserveren verplicht.
  • Je kunt alleen reserveren op de vastgestelde tijden.
  • De arrangementen duren 2 uur. Daarna heb je nog de ruimte om nog een dessert, kopje koffie o.i.d. te bestellen.
  • Wij houden ons aan de landelijke regels. Houdt alstublieft u QR code klaar voor de scan bij de deur. Zo voorkomen we wachtrijen.

Reserveer vroegtijdig om teleurstelling te voorkomen. Reserveren kan door te bellen naar 0592 34 72 56 (Assen) of  0591 54 78 26 (Emmen).

Telefonisch reserveren Assen

Telefonisch reserveren Emmen