Yankee Doodle opent vestiging in Emmen

In juni openen wij onze deuren in Emmen. De exacte datum is nog niet bekend. Naast een vestiging in Assen en Groningen, komt er ook een Yankee Doodle Emmen. Wij zullen ons gaan vestigen naast bioscoop Kinepolis. Net als in Assen en Groningen is ons Food & Fun restaurant aangekleed in typische Latijns-Amerikaanse thema’s. Hierdoor wordt een avondje uiteten gaan een hele belevenis.

Yankee Doodle Emmen – Hoe werkt het?

Je kunt straks voor een vaste prijs twee uur lang onbeperkt eten! Jij bestelt op de tablet en wij komen het bij jou aan tafel afleveren. Op de tablets staan meer dan 100 verschillende gerechten. Wij serveren alles uit op een zogeheten buffertafel. Zo houden wij voldoende afstand van het gezelschap. Indien gewenst kunnen jullie het diner in overleg verlengen met een half uur. Hier rekenen wij een kleine meerprijs voor. Klik hier voor alle prijzen.

Diner uitbreiden

Wij zijn niet voor niet het Food & Fun Restaurant van Noord-Nederland. Daarom kunnen jullie het diner uitbreiden met verschillende leuke activiteiten aan tafel zoals:

VR Games spelen aan tafel
Pubquizen
Hebben we speciale biosdeals met bioscoop Kinepolis Emmen
➤ Organiseren wij regelmatig speciale thema-avonden en acties

Een avondje Yankee Doodle Emmen is straks het perfecte avondje uit voor het hele gezin! Met wie kom jij een hapje eten?