Werken bij Yankee Doodle Emmen

Zoek jij een horeca baan in Emmen? Voor ons nieuwe restaurant zijn wij PER DIRECT op zoek naar versterking. Wij zoeken mensen voor de volgende functies:

Vacature Bedrijfsleider (Fulltime)

Ben jij een echte Horeca topper en zit het verlenen van service in jouw bloed? Ben jij daarnaast ook nog een organisatorisch talent en een echte duizendpoot en wil jij werken in het leukste Fun & Food Restaurant van Noord- Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omdat wij gaan uitbreiden met meerdere vestigingen (Assen, Emmen en Groningen) zijn wij in Emmen per direct op zoek naar een geschikte bedrijfsleider. Je bent de kartrekker die zichtbaar aanwezig is op de werkvloer. Je bent een duidelijk en vrolijk aanspreekpunt voor collegaโ€™s, gasten en leveranciers. De functie betreft 40 uur en je ontvangt een goed salaris. In overleg is meer mogelijk.

Ben of ken jij de persoon die perfect past bij deze functie? En wil jij ons team komen versterken zodra de horeca weer open mag. Stuur jouw CV en motivatie naar emmen@yankeedoodle.nl en we nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Voor verdere vragen kun je bellen naar 0592 347 256.

See you at Yankee Doodle!

Vacature zelfstandig werkend kok (Fulltime en/of parttime)

Wegens het succes van onze formule zijn wij op zoek naar enthousiaste koks die ons team PER DIRECT komen versterken. Voor onze vestigingen in Assen, Emmen en Groningen zijn wij op zoek naar zelfstandig werkende chefkoks die willen doorgroeien naar een leidinggevende functie! Ben of ken jij die talentvolle en gemotiveerde chef met ambitie en wil jij werken in het leukste Fun & Food Restaurant van Noord- Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer vandaag nog!

๐‰๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ญ๐š๐ค๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ฏ๐ž๐ซ๐š๐ง๐ญ๐ฐ๐จ๐จ๐ซ๐๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ก๐ž๐๐ž๐ง:
โ€ข Plannen van de dagelijkse werkzaamheden
โ€ข Bereiden van gerechten
โ€ข Beoordelen van de te gebruiken ingrediรซnten op versheid, houdbaarheid e.d.
โ€ข Bestellen van voedingsmiddelen
โ€ข Schoonhouden en maken van de werkomgeving

๐—™๐˜‚๐—ป๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ป:
โ€ข Ervaring in een soortgelijke functie
โ€ข Je bent creatief, hebt passie voor het vak en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk
โ€ข Bereid om wisselende tijden te werken
โ€ข Teamplayer
โ€ข Goede communicatieve eigenschappen
โ€ข Stressbestendig en flexibel

๐—ช๐—ถ๐—ท ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป:
โ€ข Goede salariรซring met doorgroeimogelijkheden
โ€ข Zelfstandige, afwisselende, verantwoordelijke en uitdagende functie in een compleet nieuw restaurant (Emmen & Groningen)
โ€ข Zowel part-time of full-time betrekking mogelijk

Ben of ken jij diegene die perfect past bij deze functie? En wil jij ons team komen versterken zodra de horeca weer open mag. Stuur jouw CV en motivatie naar emmen@yankeedoodle.nl en we nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Voor verdere vragen kun je bellen naar 0592 347 256.

See you at Yankee Doodle!

Ben of ken jij diegene die perfect past bij onze functies? En wil jij ons team komen versterken zodra de horeca weer open mag. Stuur jouw CV en motivatie naar emmen@yankeedoodle.nl en we nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Voor verdere vragen kun je bellen naar 0592 347 256.