Pasen vieren bij Yankee Doodle Assen

Tijdens pasen met de hele familie genieten van een heerlijke paasbrunch? Eerste paasdag (12 april 2020) geniet je bij Yankee Doodle Assen voor een vaste prijs, onbeperkt van ons paasbuffet met extra diverse paasspecials. Vanaf 12:00 uur is de paasbrunch geopend, maar ook ’s avond ben je van harte welkom voor een diner!

Tweede paasdag (13 april 2020) zijn wij ook geopend, niet vanaf 12:00 uur voor een paasbrunch, maar vanaf 16:00 uur voor een diner.

En het leuke is, reserveer jij voor één van deze paasdagen een tafel? Dan maak je kans om je tafel terug te winnen! Reserveer HIER jullie tafel!

Telefonisch reserveren Online reserveren

Eerste paasdag

Eerste paasdag geniet je vanaf 12:00 uur van ons paasbuffet. De hele dag serveren wij ons complete buffet met extra diverse lekkere paasspecials. Zo serveren wij tijdens de paasbrunch naast ons all American diner-buffet ook een extra uitgebreid broodjes en soepenbuffet. Ook ’s avond kun je reserveren voor ons paasdiner. Natuurlijk begint traditioneel pasen bij ons aan tafel met het spelletje “Eitje Tik”. Wie gaat er aan jullie tafel winnen?

Prijzen eerste paasdag:

All American Easter Brunch (tot 14.00 uur aan tafel) €25.95 p.p.
All American Easter Diner-buffet (vanaf 15.00 uur aan tafel) €31.75 p.p.
De kids betalen zoals altijd €2.10 per levensjaar.
De arrangementen zijn 2,5 uur en inclusief alle alcoholvrije dranken.

Telefonisch reserveren Online reserveren

Tweede paasdag

Tweede paasdag zijn wij ’s avond geopend (vanaf 16:00 uur) voor een paasdiner. Net als op eerste paasdag is ons buffet aangevuld met diverse paasspecial en maak je kans om jullie gereserveerde tafel terug te winnen! Reserveer HIER alvast jullie tafel. Natuurlijk kun je beide dagen ook ervoor kiezen om een Escape Rooms bij te boeken voor €16,- p.p. We adviseren om vroegtijdig of telefonisch te reserveren hiervoor want vol = vol.

Prijzen tweede paasdag:

All American Easter Diner-buffet (vanaf 16:00 uur aan tafel) €31.75 p.p.
De kids betalen zoals altijd €2.10 per levensjaar.
De arrangementen zijn 2,5 uur en inclusief alle alcoholvrije dranken.

Telefonisch reserveren Online reserveren