Workshop Kersttoef maken 11 december

The most wonderful time of the year komt er weer aan! Na het daverende succes van onze vorige workshop, gaan we er deze keer voor zorgen dat de kerst nog specialer wordt! Natuurlijk mag een Kersttoef hierbij niet ontbreken! Sluiten jullie aan woensdag 11 december? We gaan lekker eten en samen met Bianca’s Homestyle mooie kersttoef maken. Creatief aan de slag en werken aan de teambuilding! Met welke vrienden wil jij dit echt een keer gedaan hebben?

Reserveren

Tijdens de workshop kunnen jullie onbeperkt genieten van ons dinerbuffet. Met meer dan 150 verschillende gerechten waar je uit kunt kiezen is er voor iedereen keus genoeg. Vlees, vis, kip, vegetarisch, nacho’s, curry’s and much much more! Heb je een bepaalde allergie? Geef dit vooraf aan, onze koks houden hier dan rekening mee. Tijdens het diner wordt je van tafel gehaald voor het maken van de kersttoef.

Tijdens de workshop bepaal je zelf hoe jouw kersttoef eruit komt te zien. Om de vriendinnenavond helemaal compleet te maken zorgen wij voor ijs en toetjes! Benieuwd wat jou te wachten staat? Bekijk hieronder een sfeerimpressie van onze vorige workshop. De kersttoef die jullie gaan maken komt er ongeveer uit te zien als onderstaande foto en is exclusief pot.

Programma workshop kersttoef maken

17.30 uur – Start Dinerbuffet
Tussentijds – Kersttoef maken
+- 21.00 uur – einde Workshop Fun Diner

Kosten

De kosten voor deze workshop i.c.m. een Fun Diner bedragen €45,- per persoon inclusief alle alcoholvrije drankjes. Voor alle alcoholische dranken hanteren wij een muntsysteem. 1 munt = €1,25 (bijv.: 1 glas tapbier of wijn)! Klik hier voor de gehele drankenprijslijst en assortiment!

Opgave

Voor deze workshop zijn wij op zoek naar minimaal 20 mensen. Opgave van jezelf (en je vriendinnen, dochters of moeder) kan via onderstaand formulier!

Aanmelden workshop kersttoef maken