Workshop Fun Diner

Hoe leuk is het om je eigen krans te maken die je dit jaar tevoorschijn kan toveren om tijdens de herfst en kerst op te hangen? Op woensdag 2 oktober organiseren wij het perfecte avondje uit voor jouw vriendinnengroep. Samen met Bianca’s Homestyle gaan jullie in ons Food & Fun Restaurant mooie stukken maken, lekker creatief aan de slag en de teambuilding in de groep gaat ook vast omhoog! Natuurlijk gebeurt dit niet op een lege maag!

Voor de workshop begint kunnen jullie 1,5 uur onbeperkt genieten van ons dinerbuffet. Met meer dan 150 verschillende gerechten waar je uit kunt kiezen is er voor iedereen keus genoeg. Vlees, vis, kip, vegetarisch, nacho’s, curry’s and much much more! Heb je een bepaalde allergie? Geef dit vooraf aan, onze koks houden hier dan rekening mee. Natuurlijk brengen we het eten van de grill bij je aan tafel. Wanneer het eten een beetje afgezakt is, gaan we aan de slag om de mooiste herfst- en kerstkransen in elkaar te zetten.

Tijdens de workshop bepaal je zelf waarmee je de krans gaat versieren. Mocht je er niet uitkomen, dan staat Bianca voor je klaar! De eerste ronde maken we een kleine krans en de tweede ronde een grote. Om de vriendinnenavond helemaal compleet te maken zorgen wij tussen de workshops door voor ijs en toetjes! Bekijk hieronder het hele programma:

17.30 uur – Start Dinerbuffet
19.00 uur – Krans 1 (klein)
20.00 uur – Dessertbuffet
20.30 uur – Krans 2 (groot)
+- 21.00 uur – einde Workshop Fun Diner

Kosten:
De kosten voor deze workshop i.c.m. een Fun Diner bedragen €45,- per persoon inclusief alle alcoholvrije drankjes. Voor alle alcoholische dranken hanteren wij een muntsysteem.
1 munt = €1,25 (bijv: 1 glas tapbier of wijn)! Klik hier voor de gehele drankenprijslijst en assortiment!

Opgave:
Voor deze workshop zijn wij op zoek naar minimaal 20 mensen. Opgave van jezelf (en je vriendinnen, dochters of moeder) kan via onderstaand formulier en kan tot donderdag 26 september!