20 jaar Yankee Doodle

Yankee Doodle is het American Fun Restaurant. In ons kindvriendelijke familierestaurant geniet je 2,5 uur onbeperkt van ons dinerbuffet. Door de typische Amerikaanse thema’s wordt uit eten gaan een belevenis voor het hele gezin. Je mag zo vaak langs het buffet als jij wil! Er is voor ieder wat wils en onze koks grillen en bereiden à la minute jouw vlees, vis en vegetarische gerechten waarna we het ook nog eens bij je aan tafel komen brengen! In 2019 bestaan wij 20 jaar en natuurlijk vieren wij dit groots! Speciale dagen, kortingen en fantastische prijzen blijven je om de oren vliegen!

Bekijk hieronder alle geldige acties

Is 20 ook voor jou zo speciaal?

Is het getal 20 voor jou net zo speciaal als voor ons?

  • Zijn jullie 20 jaar getrouwd?
  • Heb je 20 jaar je rijbewijs?
  • Word of ben je 20 jaar in 2019?
  • Ben jij 20 jaar lid van een vereniging?

Jij eet helemaal gratis, wanneer je met minimaal drie andere betalende volwassenen Yankee Doodle Assen bezoekt!
Geef de gelegenheid door bij het reserveren (telefonisch of online) en vergeet je niet je bewijs mee te nemen waarom het getal 20 voor jou zo belangrijk is? (Niet geldig op zaterdag en feestdagen)

The Big Lottery! 🎰

Alle bezoekers maken het hele jaar door kans op 20 te gekke prijzen!! Samen met onze partners hebben wij een prachtig prijzenpakket samengesteld. Van een Amerikaanse barbecue tot een parachutesprong en een dag rijden in een American oldtimer! Binnenkort maken wij alle prijzen 1 voor 1 bekend.

Meedoen is heel eenvoudig. Zet jouw gegevens op de achterkant van de rekening en doe de bon in de BIG Lottery ton. Je mag zo vaak mee doen als je wil. Hoe vaker je komt eten, hoe groter de kans dat jij een prijs wint! Op zondag 1 december 2019 is de grote trekking waar we alle 20 prijswinnaars bekendmaken. Wil jij deze speciale feestavond meemaken? Reserveer HIER alvast jullie tafel.

Elke 20e van de maand een Yankee bonus!

Niet alleen tijdens de Big Lottery worden prijzen verdeeld. Ook op elke 20e van de maand wordt onder de bezoekers die tot dan geweest zijn een Escaperoom of een diner verloot. Hoe eerder je bij ons langskomt, hoe groter de kans is dat je een gratis Escape Room of diner wint!

Donderdag kortingsdag!

Op alle donderdagen in 2019 genieten onze volwassen gasten mét 20% korting van ons all-in buffet inclusief softdrinks. Ook deze bonnetjes kunnen ingeleverd worden voor The Big Lottery.  € 22. -pp. (m.u.v. vakantie- en speciale dagen)

Actievoorwaarden

Kortingsvoucher

Yankee Doodle zou geen 20 jaar zijn geworden zonder onze vaste gasten. Om jullie te bedanken krijgen alle bezoekers in 2019 na afloop van hun diner een kortingsvoucher van €20,-. Deze voucher is te gebruiken bij jullie volgende bezoek en is geldig tot en met 01-12-2019. (niet geldig op zaterdagen en feestdagen)

Actievoorwaarden

RESERVEREN ASSEN

Special partner

Een bezoek aan Yankee Doodle Assen is een van de leukste uitjes in Drenthe voor het hele gezin. Eén van de leukste, want onze special partner in 2019 is ook hartstikke leuk om te bezoeken. Wie deze special partner is houden we nog even geheim, maar we verklappen alvast dat jullie het heel leuk gaan vinden!

Stay tuned in on Yankee Doodle Assen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of like ons op Facebook en je bent als eerste op de hoogte van alle acties, prijzen en nieuws over ons 20 jarig bestaan! Dit hele jaar organiseren we flitsacties via Facebook. Met deze Flitzzzzz acties moet je er snel bij zijn, want ze zijn zo voorbij geFlitzzzzt. Zo ontvang je bijvoorbeeld wanneer je tussen 15:00 uur en 16:00 uur reserveert voor een diner een fikse korting op een Escape Room naar keuze.

Schrijf je op de website in voor onze nieuwsbrief of like ons op facebook en krijg onze acties als eerste op je scherm!